Handelsbetingelser

Køb hos boldslik.dk

 
Der er ikke indgået en bindende købeaftale med boldslik.dk, før De har modtaget en ordrebekræftelse fra boldslik.dk.

Der tages forbehold for prisfejl mv. som følge af valutaændringer, krig, terror, naturkatastrofer, atomangreb, force majure, leveringssvigt, afgiftsændringer, udsolgte varer og trykfejl.

Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid.

Betaling

www.boldslik.dk kan der betales med Dankort / Visa Dankort.

Reklamationsret

Som forbruger har man 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at de enten kan får varen ombyttet, refunderet eller afslag i prisen afhængig af den konkrete situation. Dette er betinget af, at reklamationen er berettiget.
 

Anvendelse af reklamationsret

Fakturaen skal fremvises til Boldslik.dk i forbindelse med anvendelse af reklamationen.
Eventuel reklamation over mangler på leverede produkter skal efter kunden har eller burde have opdaget manglen ske til Boldslik.dk inden rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. De bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består.

Kunden kan reklamere ved at returnere den defekte vare pr. post.

Bemærk, at varer, der sendes uden porto, på efterkrav eller uden omdeling, nægtes modtaget.
 

Fortrydelsesret

Ifølge dansk forbrugerlovgivning er der ingen fortrydelsesret på køb af levnedsmidler og andre varer til husholdningens løbende forbrug. 
 
Du kan læse mere om dine muligheder for fortrydelsesret på Forbrugerrådets hjemmeside: http://www.fbr.dk/raad/forbruger/alle/raad083/ 
 
Der er 14 dages fortrydelsesret på varer som IKKE er levnedsmidler eller varer til husholdningens løbende forbrug. Fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt, hvor du modtager varen. 
 
For at kunne fortryde et køb skal returvarens stand være så god, at vi vil kunne sælge varen igen til normal pris. Det betyder, at varen så vidt muligt skal returneres i væsentlig samme stand og mængde, som da du modtog den. 
 
Da originalemballagen i nogle tilfælde udgør en væsentlig del af varens værdi, kan det betyde, at varen ikke kan anses for returneret i væsentlig samme stand og mængde hvis emballagen ikke følger med. Husk derfor altid at gemme emballagen til du er sikker på, at du vil beholde varen. Evt. beskyttende emballage eller folie må ikke være brudt.
 
Fortrydelse kan ske ved at nægte modtagelse af leveringen. Ved efterfølgende returnering af varer, anbefaler vi altid, at dette sker mod forudgående aftale med kundeservice. 
 
Hvis du ønsker at udnytte din fortrydelsesret skal du selv betale for returfragten. 
 
For at kunne benytte fortrydelsesretten, skal vare være afleveret til Post Danmark (eller anden fragtmand) senest 14 dage efter modtagelsen. Varen sendes til Boldslik.dk, Sigma 9, 8382 Hinnerup.
 
Boldslik.dk returnerer beløbet inden 30 dage i overensstemmelse med forbrugeraftalelovens § 21 stk. 3 og 4.
 

Forsvarlig returnering

Alle produkter, der returneres til Boldslik.dk skal være forsvarligt indpakket.
 
Boldslik.dk anbefaler, at varen returneres via Post Danmark, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i Post Danmarks system, og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Boldslik.dk. Yderligere har kunden mulighed for at efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted.
 

Er De i tvivl?

Såfremt, der måtte opstå tvivlsspørgsmål, anbefaler Boldslik.dk, at De retter henvendelse til info@boldslik.dk eller på telefon 8734 8888.
 

Særlige bestemmelser for erhvervsdrivende

Der gælder samme salgsbetingelser som for forbrugere, dog med følgende modifikation:
  • Der er ingen fortrydelsesret for erhvervsdrivende
  • Der gælder 1 års reklamationsret fra oprindelig fakturadato. Ombytning medfører ikke, at der løber en ny 1 års reklamationsperiode.
  • Boldslik.dk forbeholder sig ejendomsretten til varer købt på kredit, indtil den fulde købesum er erlagt.
  • Alle omkostninger i forbindelse med håndhævelse af ejendomsforbeholdet påhviler køberen.
  • Der påløber renter fra forfaldsdatoen med 1% pr. påbegyndt måned.
  • Ved brug af reklamationsretten skal køber selv stå for forsendelsen af produktet, herunder forsendelsesomkostningerne.
 

Tilbagesendelse af varer, der ikke indeholder fejl

Ved kundens returnering af defekte eller forkerte varer til Boldslik.dk, hvor fejl eller defekt angivet af kunden, ikke konstateres, vil varen blive tilbagesendt til kunden incl. administrationsgebyr. Boldslik.dk forbeholder sig retten til at opkræve dette gebyr og forsendelsesomkostninger pr. efterkrav, såfremt der ikke foreligger en kreditaftale.
 
Administrationsgebyret er pt. DKK 250,00 inkl. moms.
 
Varer skal sendes retur med en fakturakopi, hvor købstidspunktet for det reklamerede produkt fremgår, da varen ellers vil blive henlagt, indtil der foreligger fakturakopi.
 
Varer, der ikke indgår under reklamationsretten, og som modtages uden forsvarlig emballage, vil blive omemballeret, og kunden vil blive opkrævet et beløb svarende til vores udgifter til nødvendig og forsvarlig emballage.
 

Betaling

Mulige betalingsmåder er: 
Dankort eller bankoverførsel.
 
 
Betalingsmåde "efter aftale" kan kun benyttes af virksomheder og offentlige institutioner, og kun såfremt, De i forvejen har opnået en betalingsaftale med Boldslik.dk. Venligst kontakt Boldslik.dk på mail info@boldslik.dk eller telefon 8734 8888 for indgåelse af en sådan aftale. 
 

Priser og kontrakter

Alle priser er inkl. 25 % moms, sukkervareafgift (pt. kr. 23,75 pr. kg) og i danske kroner, med mindre andet er nævnt.
 
Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, ekskl. Færøerne og Grønland.
 
Alle kontrakter indgås på dansk.
For ordre under kr. 199,- er fragten kr. 39,-. For ordre over kr. 200,- er fragten kr. 29,-.
Fragtfrit ved ordre over kr. 499,-. Alle ordre sendes med post Danmark.
 

Salg generelt

Den angivne pris på bestillingstidspunktet er den gældende bestillingspris.
 

Ordrebekræftelse

Boldslik.dk opbevarer ikke selve ordrebekræftelsen efter den er fremsendt til kunden.
 

Afbestillinger

Ønsker de at afbestille eller annullere en allerede afgivet bestilling, bedes du kontakte Boldslik.dk på telefon 8734 8888.
 
Har de modtaget en ordrebekræftelse pr. e-mail kan denne returneres til afsender med teksten ”Afbestilling” indsat i emnetekst. 
 
Afbestilling bør ske inden kl. 14.00 samme dag, som bestillingen er foretaget.